Σας παραδίδουμε το χώρο σας έτοιμο!

Ζητήστε προσφορά

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές!

Δείτε τα έργα μας

Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα έργα που έχουμε αναλάβει:

 • Επισκευή επιχρισμάτων και χρωματισμός προσόψεως του πενταόροφου κτιρίου όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Καναδά στο Κολωνάκι
 • Ανακατασκευή προσόψεως και οροφοδιαμερίσματος τετάρτου ορόφου νεοκλασικής διατηρητέας τετραώροφης πολυκατοικίας στο Κολωνάκι
 • Πλήρης ανακαίνιση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εμπορικού κτιρίου επί της οδού Κηφισίας στο Ν.Ψυχικό
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

“Γνωρίσαμε την εταιρία όταν έκαναν για εμάς μια γενική ανακαίνιση στο 4άρι διαμέρισμά μας που βρίσκεται στο Κολωνάκι. Οι βαφείς, οι ηλεκτρολόγοι, οι πλακάδες, οι υδραυλικοί και οι ξυλουργοί τους, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Ο επαγγελματισμός, ο συντονισμός και η ευγένεια όλων των συνεργείων μας επέτρεψαν να μένουμε μέσα στο διαμέρισμα σε όλη την διάρκεια της ανακατασκευής του. Ο τεχνικός διευθυντής της εταιρίας ήταν διαθέσιμος 24/7 για κάθε ερώτηση που τυχόν είχαμε. Ο ενθουσιασμός του, η ευελιξία του και η δημιουργική του φαντασία, μαζί με τα άριστα Αγγλικά του, έκαναν την συνεργασία μας εύκολη και παραγωγική. Καθώς η εταιρία μας προτάθηκε από έναν παλιό φίλο, δεν έχουμε κανέναν απολύτως ενδoιασμό να την συστήσουμε σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια γρήγορη, αποδοτική και επαγγελματική ανακαίνιση.”

P. Pilavachi & C. Jankowski • Athens, Greece

“Η εταιρία σας έκανε την πρώτη εμπειρία ανακαίνισης που είχα σε μια ξένη χώρα καταπληκτική, αφού μου παρείχατε ποιοτικό σχεδιασμό και τεχνική αρτιότητα σε λογική τιμή και στον προϋπολογισμό και στο χρονοδιάγραμμα. Εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση του όλου έργου από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς και από την προσωπική σας ανάμιξη σε κάθε στάδιο της δουλειάς και αυτό που περισσότερο εκτίμησα, ήταν η ετοιμότητά σας να αλλάξουμε το αρχικό σχέδιο όπου χρειάστηκε.

Λατρεύουμε το διαμέρισμα που φτιάξατε για μας και όλοι όσοι μας επισκέπτονται σχολιάζουν θετικά την τεχνικά άψογη κατασκευή. Μπορείτε να είστε περήφανοι για την αποδοτικότητα των συνεργείων σας.

Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό στο να συστήσω την εταιρία σας και σε άλλους πελάτες. Η ποιότητα, οι λογικές τιμές, η ταχύτητα στην εκτέλεση και η ανοικτή και ειλικρινής σχέση μεταξύ πελάτη-εταιρίας, είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.”

Jana Whitlock • Άνω Γλυφάδα

“Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία και τα συνεργεία τους για βελτιώσεις, επισκευές του σπιτιού σας – μεγάλες και μικρές. Είναι επαγγελματίες με λογικές τιμές.”

Teresa O’Driscoll • Δημοσιογράφος/συγγραφέας του 9 Days to Heaven

“Συγχαρητήρια στην εταιρεία σας, έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά στην εργασία σας στο διαμέρισμα που ανακαινίζω στη Δραπετσώνα. Ήσασταν σωστοί και ως προς τον χρόνο παράδοσης της εργασίας και ως προς την τιμή. Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω στο μελλον και θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα και σε άλλους..”

Ματίνα • Δραπετσώνα, Αττική

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε την πιο ανταγωνιστική τιμή για τον χώρο σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ανεβάστε φωτογραφίες του χώρου που επιθυμείτε να κάνουμε εργασίες κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Όνομα *
  Επώνυμο*
  E-mail *
  Τηλέφωνο Επικοινωνίας *

  Θέμα

  Ανεβάστε τα αρχεία σας

  Μήνυμα